Thuis Nieuws

Algemene eisen ten aanzien van de kringen en de elektrische installaties van de huisdecoratie

China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. certificaten
China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. certificaten
Zhongzhi doet werkelijk goed op het ontwerp en de productie van de producten. De ervaren ingenieurs onderhouden zeer aardig ons.

—— Vadim Zabiiaka

Goede kwaliteit, grote fabrikanten, zijn wij gelukkig met uw producten.

—— Mr.Reubenkimwolo

meer dan 3 zeer professionele jaar hebben samengewerkt. alle producten werken boete in onze types van materiaal. Dank u.

—— Mr.Yılmaz Türkoğlu

Dankuwel voor Zhongzhi-bedrijf om ons project te maken regelmatig lopen.

—— Mehmet Sefa KEÇIK

De technische vastbesloten kwesties, reputatie is zeer goed.

—— Mr.ANTONIS GKANIS

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Algemene eisen ten aanzien van de kringen en de elektrische installaties van de huisdecoratie

Algemene eisen ten aanzien van de kringen en de elektrische installaties van de huisdecoratie


De decoratie en de vernieuwing van nieuwe huizen en de vernieuwing van oude huizen zijn onafscheidelijk allen van de installatie van kringsinstallaties en huishoudapparaten. De kwaliteit van elektricieninstallatie is direct verwant met de esthetica, het comfort, en de veiligheid van gebruikers, in de huisdecoratie. Wat zijn de eisen ten aanzien van de installatie van kringen en toestellen?

 

1. Wanneer het installeren van de lekkagebeschermer met de functie van de kort:sluitenbescherming in de distributiedoos, verzeker genoeg boog-dovende afstand.

 

2. Als de luchtschakelaar in de distributiedoos speciale toe te schrijven aan het installatiemilieu is, zou u maatregelen zoals anticorrosief, vochtbestendig, of hitte-bewijs moeten treffen.

 

3. U zou de luchtschakelaars in de distributiedoos op de het opzetten sporen moeten bevestigen om toekomstige kringsonderhoud en apparatenvervanging te vergemakkelijken.

 

4. De installatiehoogte van de plafondventilator is over het algemeen 2,5 tot 3 m van de grond, en de afstand van het plafond zou tussen 400 en 500 mm moeten zijn.

 

5. De diameter van de plafondventilatorhaak groter moeten zou zijn dan de hangende de spelddiameter van de hoekopschorting en moet geen minder dan 8mm zijn.

 

6. De het bevestigen schroeven van de ventilatorbladen met anti-losse apparaten moeten zouden worden uitgerust om de bladen te verhinderen weg te vallen wanneer de plafondventilator roteert.

 

7. De overeenkomstenlengte tussen de boom, de boom, en de ventilatormotor en de draad tussen elk eind zou groter moeten zijn dan 20mm, en u zou een anti-los apparaat moeten installeren.

 

8. Wanneer de muurfan wordt geïnstalleerd, zou de lagere rand van de muur groter moeten zijn dan 1.8m van de grond, en de verticale afwijking van het basisvliegtuig minder dan 2mm moeten zou zijn.

 

9. De installatiehoogte van de de machtscontactdoos van de ventilatieventilator niet minder dan 1.5m moeten zou zijn.

 

10. U zou de airconditioner uit directe zonlicht en hittebronnen moeten installeren zoals het verwarmen van pijpen.

 

11. De airconditioner zou bij 1m vanaf Televisies, audiovisueel materiaal, telefoons, en fluorescente lampen moeten worden geïnstalleerd om interferentie te vermijden.

 

12. De installatie van de airconditioner zou de mogelijkheid dat moeten vermijden het brandbare gas kan lekken en corrosief gas.

 

13. Installeer elektrische waterverwarmers met beschermende aan de grond zettende maatregelen, gebruikend eenfasige three-pole contactdozen en three-pole stoppen.

 

 

De Pompco. van Fuanzhongzhi, Ltd

 

registreerde het handelsmerk „ZOZHI.“

 

Voeg toe: De Industriestreek van No.155shangcun Qinxiyang, Fuan-stad, Fujian, China

Tel.: Fax +86 0593 6532656: +86 0593 6531158

Mobiel: +86.137.0604.0131

E-mail: sales@zz-pump.com

Website: www.zz-pump.com

www.electricmotorwaterpump.com

Bartijd : 2019-09-04 09:19:45 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Semmy Wu

Tel.: 05936532656

Fax: 86-0593-6531158

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)