Thuis

Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. certificaten
China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. certificaten
Zhongzhi doet werkelijk goed op het ontwerp en de productie van de producten. De ervaren ingenieurs onderhouden zeer aardig ons.

—— Vadim Zabiiaka

Goede kwaliteit, grote fabrikanten, zijn wij gelukkig met uw producten.

—— Mr.Reubenkimwolo

meer dan 3 zeer professionele jaar hebben samengewerkt. alle producten werken boete in onze types van materiaal. Dank u.

—— Mr.Yılmaz Türkoğlu

Dankuwel voor Zhongzhi-bedrijf om ons project te maken regelmatig lopen.

—— Mehmet Sefa KEÇIK

De technische vastbesloten kwesties, reputatie is zeer goed.

—— Mr.ANTONIS GKANIS

Ik ben online Chatten Nu

Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

1 2 3
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZOZHI
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 90% - 100%

Opgezet in 2006, Fuan-registreerde Co. van de zhongzhipomp, Ltd het handelsmerk „ZOZHI“ is geweest een gemoderniseerde particuliere onderneming met wetenschappelijk onderzoek, de productie, de verkoop, en de dienst. gespecialiseerd in de productie van diverse types van rand, centrifugaal, straal, diepe pompen, zoals goed, rioleringspomp, enz., hoog rendementac motor, en diesel generator.

 

De Zhongzhipomp wordt wijd gebruikt in tuin irrigeert, pijpleiding het hulp, ondiepe en diepe goed pompen, de spanningsverhoger van de watertoren, leidingwater het hulp, plantaardige serres water geven en aquicultuurdrainage, enz. 

 

De Zhongzhimotor kan voor het algemene drijven, zoals een huishoudapparaat, pompen, een ventilator, en registrerende meters, enz. worden gebruikt.

 

Zhongzhigenerator die volledig op communicatiesystemen, datacentra, mijnbouw, macht, wegen, techniekbedrijven, financiële systemen, hotels, spoorwegen, militair, luchthavens, commerciële gebouwen, de ziekenhuizen, fabrieken, enz., en met strategische partners wordt toegepast om een globaal de dienstsysteem op te zetten. Onze productie van generatorreeksen is het meeste aantal hotels, gebouwen en industriële en mijnbouwondernemingen van reservemacht geworden.

 

De Zhongzhiproducten waren populair in meer dan 70 landen in Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië, en anderen.

 

Gemotiveerd door onze slogan „Solidariteit, Eerlijke Exploratie, Geloof“, streven wij de globale leider te worden ernaar in het verstrekken van uitvoerige en betrouwbare oplossingen om tot deze wereld een betere plaats te maken binnen te leven.

Contactgegevens
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Semmy Wu

Tel.: 05936532656

Fax: 86-0593-6531158

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)