Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

  • China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: ZOZHI
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 10000000-15000000
Opgericht Jaar: 2006
Export pct: 90% - 100%

Inleiding

Opgezet in 2006, Fuan-registreerde Co. van de zhongzhipomp, Ltd het handelsmerk „ZOZHI“ is geweest een gemoderniseerde particuliere onderneming met wetenschappelijk onderzoek, de productie, de verkoop, en de dienst. gespecialiseerd in de productie van diverse types van rand, centrifugaal, straal, diepe pompen, zoals goed, rioleringspomp, enz., hoog rendementac motor, en diesel generator.

 

De Zhongzhipomp wordt wijd gebruikt in tuin irrigeert, pijpleiding het hulp, ondiepe en diepe goed pompen, de spanningsverhoger van de watertoren, leidingwater het hulp, plantaardige serres water geven en aquicultuurdrainage, enz. 

 

De Zhongzhimotor kan voor het algemene drijven, zoals een huishoudapparaat, pompen, een ventilator, en registrerende meters, enz. worden gebruikt.

 

Zhongzhigenerator die volledig op communicatiesystemen, datacentra, mijnbouw, macht, wegen, techniekbedrijven, financiële systemen, hotels, spoorwegen, militair, luchthavens, commerciële gebouwen, de ziekenhuizen, fabrieken, enz., en met strategische partners wordt toegepast om een globaal de dienstsysteem op te zetten. Onze productie van generatorreeksen is het meeste aantal hotels, gebouwen en industriële en mijnbouwondernemingen van reservemacht geworden.

 

De Zhongzhiproducten waren populair in meer dan 70 landen in Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië, en anderen.

 

Gemotiveerd door onze slogan „Solidariteit, Eerlijke Exploratie, Geloof“, streven wij de globale leider te worden ernaar in het verstrekken van uitvoerige en betrouwbare oplossingen om tot deze wereld een betere plaats te maken binnen te leven.

Geschiedenis


     

2006-2011

Opgericht en groei, lever de pompen van het traditiewater, motor, alternator, en diesel genset.

        

2011-2015

       

De nadruk op gebruikerservaring, begint met onafhankelijk R&D, levert normalisatieontwerp, verbetert de methodes van productie.

 

2016-2018

 

Ontwikkel intelligente waterpomp voor huishouden. 

 

……

 

In de toekomst, ontwikkel intelligentere producten en impliceer op een nieuw gebied, dat innovatie houdt.

 

Dienst

 

1) De kwaliteit bevindt zich altijd de eerste“ en „Eerlijk“ is ons concept. 

 

2) Direct fabrieksverkoop

3) Snelle reactie binnen 2-8 uren, respons over 92%

4) het 24 urentelefoongesprek is beschikbaar, voelt vrij om met ons te contacteren.

5) Alle die goederen door ons worden geproduceerd, verlenen wij one-stop diensten van het ontwerpen, drukkend aan verwerking. De klanten kunnen het ontwerp volgens uw verzoek verstrekken en steekproeven die, ook kunnen wij adviseren hoe te om de producten volgens de richtprijzen van klanten te maken maken.

Ons Team

 
Pomp, motor, alternator & genset fabriek
 
Voeg toe: De Industriestreek van No.155shangcun Qingxiyang, Fuan-Stad, Fujian, China
Tel.: fax +86 0593 6532656: +86 0593 6373933
E-mail: sales@zz-pump.com
 
Laat een bericht achter