Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

  • CHINA Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Exporteur
Merken ZOZHI
Aantal werknemers 100~150
Jaarlijkse omzet 10000000-15000000
Opgericht Jaar 2006
Export pct 90% - 100%

Inleiding

Opgericht in 2006, Fuan zhongzhi pomp Co., Ltd geregistreerd het handelsmerk "ZOZHI" is een gemoderniseerde particuliere onderneming met wetenschappelijk onderzoek, de productie, verkoop en service.gespecialiseerd in de vervaardiging van verschillende soorten pompen, zoals perifere, centrifuge, straal, diepe put, rioolwaterpomp, enz., hoge efficiëntie wisselstroommotor en dieseldesegenerator.

 

Zhongzhi motorkan worden gebruikt voor algemeen rijden, zoals huishoudelijk apparaat, pompen, ventilator en registratiemeter, enz.

 

Zhongzhi-pompwordt veel gebruikt in tuinbewatering, pijpleiding, ondiepe en diepe putpomping, watertorenbooster, kraanwaterbooster, groenteverwateringskasten en aquacultuurdrenage, enz.

 

Zhongzhi generatorvolledig toegepast op communicatiesystemen, datacenters, mijnbouw, energie, snelwegen, ingenieursbedrijven, financiële systemen, hotels, spoorwegen, militairen, luchthavens, commerciële gebouwen, ziekenhuizen,fabriekenDe productie van generatorensets is de meeste hotels geworden, maar het is ook de meeste hotels.gebouwen en industriële en mijnbouwbedrijven van back-up-energie.

 

Zhongzhi-producten waren populair in meer dan 70 landen in Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië en andere landen.

 

Gemotiveerd door onze slogan ‘Solidariteit, Verkenning, Eerlijkheid, Geloof’, streven wij ernaar de wereldleider te worden in het leveren van uitgebreide en betrouwbare oplossingen om van deze wereld een betere plek te maken om in te leven.

Geschiedenis


     

2006-2011

Opgericht en groei, lever de pompen van het traditiewater, motor, alternator, en diesel genset.

        

2011-2015

       

De nadruk op gebruikerservaring, begint met onafhankelijk R&D, levert normalisatieontwerp, verbetert de methodes van productie.

 

2016-2018

 

Ontwikkel intelligente waterpomp voor huishouden. 

 

……

 

In de toekomst, ontwikkel intelligentere producten en impliceer op een nieuw gebied, dat innovatie houdt.

 

Dienst

 

1) De kwaliteit bevindt zich altijd de eerste“ en „Eerlijk“ is ons concept. 

 

2) Direct fabrieksverkoop

3) Snelle reactie binnen 2-8 uren, respons over 92%

4) het 24 urentelefoongesprek is beschikbaar, voelt vrij om met ons te contacteren.

5) Alle die goederen door ons worden geproduceerd, verlenen wij one-stop diensten van het ontwerpen, drukkend aan verwerking. De klanten kunnen het ontwerp volgens uw verzoek verstrekken en steekproeven die, ook kunnen wij adviseren hoe te om de producten volgens de richtprijzen van klanten te maken maken.

Ons Team

 
Pomp, motor, alternator & genset fabriek
 
Voeg toe: De Industriestreek van No.155shangcun Qingxiyang, Fuan-Stad, Fujian, China
Tel.: fax +86 0593 6532656: +86 0593 6373933
E-mail: sales@zz-pump.com
 
Laat een bericht achter