Thuis Nieuws

Hoe te megohmmeter correct om te gebruiken wanneer de kring wordt hersteld (schoklijst)

China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. certificaten
China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. certificaten
Zhongzhi doet werkelijk goed op het ontwerp en de productie van de producten. De ervaren ingenieurs onderhouden zeer aardig ons.

—— Vadim Zabiiaka

Goede kwaliteit, grote fabrikanten, zijn wij gelukkig met uw producten.

—— Mr.Reubenkimwolo

meer dan 3 zeer professionele jaar hebben samengewerkt. alle producten werken boete in onze types van materiaal. Dank u.

—— Mr.Yılmaz Türkoğlu

Dankuwel voor Zhongzhi-bedrijf om ons project te maken regelmatig lopen.

—— Mehmet Sefa KEÇIK

De technische vastbesloten kwesties, reputatie is zeer goed.

—— Mr.ANTONIS GKANIS

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te megohmmeter correct om te gebruiken wanneer de kring wordt hersteld (schoklijst)

Hoe te megohmmeter correct om te gebruiken wanneer de kring wordt hersteld (schoklijst)


Megohmmeter wordt ook genoemd een schudbeker. Het is een hulpmiddel wordt gebruikt om de prestaties van de elektro of lijnisolatie tijdens elektroonderhoud te meten dat. Het correcte gebruik van een megohmmeter kan de metingsnauwkeurigheid verbeteren en de levensduur van megohmmeter uitbreiden. Zo welke problemen zou u aandacht aan wanneer het maken van de metingen van het kringsonderhoud moeten betalen?

 

1. Wanneer het herstellen van de elektricien, zou megohmmeter voor open kring en kortsluiting moeten worden getest, respectievelijk te controleren, om of de prestaties van megohmmeter normaal zijn. Wanneer de open kring wordt ontdekt, zou de megohmmeterwijzer bij oneindigheid moeten zijn, en de megohmmeterwijzer zou moeten bedragen nul wanneer de kortsluiting wordt ontdekt.

 

2. Alvorens de meting, het vermogen van het geteste elektromateriaal en de kring zouden moeten worden afgesneden, en de relevante elektrische apparaten zouden moeten worden aan de grond gezet en worden gelost (vooral condensatoren) om persoonlijke veiligheid en megohmmetermetingsnauwkeurigheid te verzekeren.

 

3. Megger zou behoorlijk moeten worden getelegrafeerd wanneer het herstellen van de lijn, zoals kabel of draad. Leen zou moeten met de blootgestelde leider van de lijn worden verbonden, en u zou het eind met het van het gronddraad of metaal omhulsel moeten verbinden. Bijvoorbeeld, zou u de isolatieprestaties van de kabel moeten meten. Het schild zou met het g-eind moeten worden verbonden.

 

4. Tijdens de schuddende test, kan niemand aan het materiaal of de elektrokring in onderzoek werken en aandacht besteden aan persoonlijke veiligheid.

 

5, Megohmmeter-metingskoorden kunnen niet samen worden verdraaid, en de isolatieprestaties van de twee koorden zouden goed moeten zijn.

 

6. Wanneer megohmmeter wordt gemeten, zou de snelheid van het schommelende handvat geleidelijk aan van langzaam tot langzaam moeten worden verhoogd, en tenslotte. Houd de snelheid bij ongeveer 120 t/min.

 

7. Als de meter of de lijn tijdens kringsonderhoud of meting worden kortgesloten, zou u de wijzer onmiddellijk moeten tegenhouden op de nul punten en het handvat tegenhouden vermijden brandend megohmmeter.

 

8. Het is verboden om Megohmmeter te gebruiken om isolatie op materiaal met een hoogspanningsleider bij of dichtbij bliksem te meten om gevaar te vermijden.

 

9. Nadat de meting wordt voltooid, zou het apparaat in onderzoek volledig moeten worden gelost (vooral een condensator) gebruikend een aan de grond zettende draad om gevaar te vermijden.

 

10. Controleer regelmatig de nauwkeurigheid van megohmmeter door te ontdekken de standaardweerstand met een bepaalde waarde direct te meten en of de meggerwijzer binnen de toelaatbare waaier is.

 

De Pompco. van Fuanzhongzhi, Ltd

 

registreerde het handelsmerk „ZOZHI.“

 

Voeg toe: De Industriestreek van No.155shangcun Qinxiyang, Fuan-stad, Fujian, China

Tel.: Fax +86 0593 6532656: +86 0593 6531158

Mobiel: +86.137.0604.0131

E-mail: sales@zz-pump.com

Website: www.zz-pump.com

www.electricmotorwaterpump.com

Bartijd : 2019-09-12 10:08:25 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Semmy Wu

Tel.: 05936532656

Fax: 86-0593-6531158

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)