Thuis Nieuws

Het effect van wateruitwerpen van de pijp is de sleutel aan het het schoonmaken proces van de hoge drukreinigingsmachine

China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. certificaten
China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. certificaten
Zhongzhi doet werkelijk goed op het ontwerp en de productie van de producten. De ervaren ingenieurs onderhouden zeer aardig ons.

—— Vadim Zabiiaka

Goede kwaliteit, grote fabrikanten, zijn wij gelukkig met uw producten.

—— Mr.Reubenkimwolo

meer dan 3 zeer professionele jaar hebben samengewerkt. alle producten werken boete in onze types van materiaal. Dank u.

—— Mr.Yılmaz Türkoğlu

Dankuwel voor Zhongzhi-bedrijf om ons project te maken regelmatig lopen.

—— Mehmet Sefa KEÇIK

De technische vastbesloten kwesties, reputatie is zeer goed.

—— Mr.ANTONIS GKANIS

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het effect van wateruitwerpen van de pijp is de sleutel aan het het schoonmaken proces van de hoge drukreinigingsmachine
Laatste bedrijfsnieuws over Het effect van wateruitwerpen van de pijp is de sleutel aan het het schoonmaken proces van de hoge drukreinigingsmachine

Het effect van wateruitwerpen van de pijp is de sleutel aan het het schoonmaken proces van de hoge drukreinigingsmachine.


De pijp van de hoge drukreinigingsmachine is de producerende component van de vloeibare straal. Het zet de statische druk van het hoge drukwater in de dynamische druk van de waterstraal om en zorgt ervoor dat de straal goede stroomkenmerken en dynamische prestaties heeft. De praktische ervaring vertelt ons dat de water straalpijp tot 105 kW ogenblikkelijk overbrengt. Daarom is het effect van waterstralen van de pijpen de sleutel aan het hoge drukwasmachine het schoonmaken proces.


In het knipsel van hoge drukreinigingsmachines, wanneer de waterstraal van de hoge drukreinigingsmachine, als een scherp mes groot genoeg is, kan het zelfs het metaal snijden, zijn zo more and more hoge drukreinigingsmachines het machinaal be*werken-knipsel van de het waterstraal van de industrie. Na heel wat praktijk, zelfs zal het zuivere water sommige gevoelige chemische producten doen ontploffen wanneer de waterdruk een bepaalde drempel overschrijdt. Het zandwater snijdt omdat het zand schurend zand, het effect van zand, en de botsing van voorwerpen, natuurlijk bevat. Een geproduceerde hoop van energie kan de instabiliteit van speciale chemische producten gemakkelijk veroorzaken. Na heel wat die praktijktests, is de drempelwaarde na Zui wordt gemeten ongeveer 2376 bar. Daarom in de de straal scherpe industrie van het hoge drukwater, moeten wij de parameters voor de straalknipsel van het hoge drukwater boven de bar van 2000 in detail bestuderen. Het belangrijkste toepassingsgebied is in de machinaal bewerkende industrie. Wanneer wij met gewone waterstralen snijden, is de typische druk typisch binnen 500 verspert, goed onder de veiligheidsdrempel. Daarom zolang de correcte verrichting geen veiligheidsongeval is.


De toepassing van de hoge drukreinigingsmachine in het schoonmaken van de tank van de synthetisch rubberlijm, de reinigingsmethode vóór de tank van de synthetisch rubberlijm is lastig, en het is noodzakelijk om steiger te gebruiken, leggend de pedalen, manueel gebruikend klein andere hulpmiddelen om het schoonmaken te voltooien, die arbeid-intensief is. De het werksnelheid is langzaam, vereist het heel wat aantal arbeidskrachten en materiaalresourcen, en het vuil wordt niet proper schoongemaakt. Het gehele reinigingsmilieu is vreselijk, en het is gemakkelijk om een ongeval te veroorzaken. Gebruik nu een te schoonmaken hoge drukreinigingsmachine. Wordt de paraplu-type hanger gebruikt om de nadelen te verminderen van het bezetten van vele aantal arbeidskrachten en materiaalresourcen. Wanneer het wordt verzameld, wordt het gezet in de tank vanaf de bovenkant van de lijmtank, en dan wordt het paraplukader geopend, en het aangewezen pedaal wordt gelegd. Het werkende platform kan op en neer worden bewogen, en het werkende platform wordt bewogen op en neer door de mechanische controle van de tank. De exploitant van de drukwasmachine bevindt zich op het werkende platform en kan het kanon houden om eender welke positie van de lijmtank schoon te maken om het doel te bereiken om schoon te maken. Dit is een vrij wetenschappelijke, economische, en milieuvriendelijke reinigingsmethode die more and more gebruikers hebben goedgekeurd.


De hoge drukreinigingsmachines worden geclassificeerd door gebruik en in huishouden, commerciële en industriële types hoofdzakelijk gebruikt. De reinigingsmachines van de huishoudenhoge druk hebben over het algemeen lagere stroom, druk, en het leven, gewoonlijk binnen 80 uren. En het is draagbaar, gemakkelijk te werken, flexibel, etc. Vergeleken met binnenlandse wasmachines, hebben de commerciële hoge drukreinigingsmachines hogere parameters, frequent gebruik, lange levensduur, en met lange levensuur, maar tweede aan industriële wasmachines. Naast de krachtige vereisten van hoge druk schoonmakende machines voor industrieel gebruik, zijn er vaak speciale vereisten zoals roestverwijdering en waterknipsel.
Besteed aandacht aan die processen wanneer het gebruiken van de reinigingsmachines van de hoge drukstoom: Alvorens te gebruiken, moet u het handboek van de productinleiding zorgvuldig lezen; tegelijkertijd, bevestig het elektrosysteem en de voldoende voedingcapaciteit, verbindt behoorlijk de voeding van de machine; bevestig de watervoorzieningsbron en ga automatisch het water met de machine in. Daarna, verbind de klep en open de watervoorzieningsklep; bevestig dat de beginschakelaar gesloten is, verbinden het spuitpistool met de machine, en sluiten de afvoerkanaalklep bij de bodem van de machine.
Wanneer de drukwasmachine de volgende voorwaarden ontmoet, vergt het een noodsituatieeinde: 1. Er zijn trilling of abnormaal geluid; 2. De bovenmatige druk overschrijdt het materiaal; 3. De drukmaat en de vloeibare vlakke indicator zijn niet normaal; 4. De waterlekkage is ernstig. Kan niet wanneer blokkeren; 5, de verrichtingsmislukking werken niet. Als u deze voorwaarden ontmoet, kunt u niet hen oplossen. Me maak niet ongerust. Druk de knoop „van het noodsituatieeinde“ snel, sluit de voeding af, en controleer langzaam het. Als u niet het kunt oplossen, krijg in aanraking met de Claisen-hoge druk schonere fabrikant.

 

De Pompco. van Fuanzhongzhi, Ltd

 

registreerde het handelsmerk „ZOZHI.“

 

Voeg toe: De Industriestreek van No.155shangcun Qinxiyang, Fuan-stad, Fujian, China

Tel.: Fax +86 0593 6532656: +86 0593 6531158

Mobiel: +86.137.0604.0131

E-mail: sales@zz-pump.com

Website: www.zz-pump.com

www.electricmotorwaterpump.com

Bartijd : 2019-11-16 09:29:08 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Semmy Wu

Tel.: 05936532656

Fax: 86-0593-6531158

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)