Thuis Nieuws

Wat is een motorcontrolemechanisme?

China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. certificaten
China Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd. certificaten
Zhongzhi doet werkelijk goed op het ontwerp en de productie van de producten. De ervaren ingenieurs onderhouden zeer aardig ons.

—— Vadim Zabiiaka

Goede kwaliteit, grote fabrikanten, zijn wij gelukkig met uw producten.

—— Mr.Reubenkimwolo

meer dan 3 zeer professionele jaar hebben samengewerkt. alle producten werken boete in onze types van materiaal. Dank u.

—— Mr.Yılmaz Türkoğlu

Dankuwel voor Zhongzhi-bedrijf om ons project te maken regelmatig lopen.

—— Mehmet Sefa KEÇIK

De technische vastbesloten kwesties, reputatie is zeer goed.

—— Mr.ANTONIS GKANIS

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is een motorcontrolemechanisme?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat is een motorcontrolemechanisme?

Wat is een motorcontrolemechanisme?

 

Voor de definitie van het motorcontrolemechanisme, is de officiële verklaring dat het een geïntegreerde schakeling is die actief de motor om volgens de vastgestelde richting, de snelheid, de hoek, en reactietijd controleert te werken. In elektrische voertuigen dat, is de functie van het motorcontrolemechanisme de elektrische energie in de machtsbatterij wordt in de elektrische energie om te zetten wordt vereist opgeslagen om de motor volgens toestel, gaspedaal, rem, en andere instructies te drijven om de beginnende verrichting van het elektrische voertuig te controleren, beklimmend sterkte, enz.-status.

 

Gebaseerd op verschillende onderzoekdoeleinden, zijn er vele types van motoren. Momenteel, zijn de elektrische motoren van elektrische voertuigen fundamenteel AC motoren. De huidige heersende stromingsmotoren voor heersende stromingsvoertuigen zijn permanente magneetac motoren, die drie kenmerken hebben: men is de eenvoudige structuur, veilig en betrouwbaar in verrichting; andere is de kleine grootte van de motor en de Lichte, lage de machtsconsumptie van de gewichtsvergelijking, en hoge het werk efficiency; Ten derde, zijn de vorm en de grootte van de motor flexibel en divers. Het motorcontrolemechanisme is samengesteld uit een omschakelaar en een controlemechanisme. Onder hen die, ontvangt de omschakelaar de gelijkstroom-macht van de batterij wordt verzonden en zet het in AC om in drie stadia om macht aan de motor van de auto te verstrekken. Ten tweede, ontvangt het controlemechanisme de motorsnelheid en andere signalen en voedt hen terug naar de meter. Bij het remmen of de versnelling voorkomt, controleert het controlemechanisme de omschakelaar. De frequentie neemt en valt toe om het doel van versnelling of vertraging te bereiken.

 

 

De Pompco. van Fuanzhongzhi, Ltd

 

registreerde het handelsmerk „ZOZHI.“

 

Voeg toe: De Industriestreek van No.155shangcun Qinxiyang, Fuan-stad, Fujian, China

Tel.: Fax +86 0593 6532656: +86 0593 6531158

Mobiel: +86.137.0604.0131

E-mail: sales@zz-pump.com

Website: www.zz-pump.com

www.electricmotorwaterpump.com

Bartijd : 2020-04-25 09:08:33 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Semmy Wu

Tel.: 05936532656

Fax: 86-0593-6531158

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)