Analyse van Oorzaken van het Overhalen van de Lekkagebeschermer

September 19, 2019
Laatste bedrijfsnieuws over Analyse van Oorzaken van het Overhalen van de Lekkagebeschermer

Analyse van Oorzaken van het Overhalen van de Lekkagebeschermer

 

De lekkagebeschermers zijn nu gemeenschappelijk in huizen en het werk. De lekkagebeschermer heeft een functie van lekkagebescherming meer dan gewone stroomonderbrekers (luchtschakelaars). De rest functies is fundamenteel hetzelfde, en zij allen hebben de functie van huidige overbelastingsbescherming. De oppervlakte van de lekkagebeschermer heeft gewoonlijk een knoop „t,“ die de testknoop is. Wanneer de knoop in de normale omstandigheden wordt gedrukt, zal de lekkagebeschermer om overhalen te testen of de lekkagestroomonderbreker kan normaal werken. Zo wat is de oorzaak van de lekkagebeschermer wanneer het overhaalt?

 

1. Neem de staat van de het terugstellenknoop waar. De het terugstellenknoop is normaal gelijk met het volledige vliegtuig. Als een lekkageongeval zich in de kring voordoet, is de lekkagestroom groter dan 30 mA, die de lekkagebeschermer om ertoe zullen bewegen over te halen. De het terugstellenknoop zal opduiken. Op dit ogenblik, is de rem niet gesloten, en het normale sluiten kan slechts worden uitgevoerd door de het terugstellenknoop te drukken. Daarom als de het terugstellenknoop na de reis wordt benadrukt, wijst het op een lekkage in de kring waar de lekkagebeschermer wordt gevestigd. Nadat de lekkage van het huishoudapparaat wordt geëlimineerd, het elektro de lijn zullen verouderen en de isolatievermindering de lekkagebeschermer om ertoe bewegen over te halen. De elektricien zou een professionele elektricien moeten vragen om het kringsonderhoud en oplossen van problemen uit te voeren.

 

2. Neem de kleur van de vertoning waar. In sommige merken van lekkagebeschermers, zal de vertoning worden gebruikt om de lekkagestatus te tonen. Zolang er een lekkagestroomonderbreker op vertoning is, is de vertoning blauw wanneer het normaal werkt, en de lekkage verschijnt. Wanneer de reis voorkomt, wordt de vertoning rood. Op dit ogenblik, kan het niet direct worden gesloten. Slechts na het de inspectie en oplossen van problemen van het lijnonderhoud, kan de schakelaar worden gesloten. Nadat de schakelaar wordt gesloten, zal de vertoning blauw worden. Dit type van lekkagebeschermer wordt rood na overhalen, dat een lekkage in de kring bewijst.

 

3. Beoordelend de oorzaak van de reis, kunnen de bovengenoemde twee scènes worden beoordeeld of er een lekkage huidig fenomeen in de kring is en overhaalde. Als de erkenning niet toe te schrijven aan een lekkagereis is, overweeg de andere twee voorwaarden, „overbelast en onder voltage.“ Als het een stroomuitval of de voltagedalingen aan ongeveer 170 volts is, zal het automatisch overhalen, erop wijzend dat de onder-voltageversie in de stroomonderbreker geïnstalleerd is. Deze reis is een normaal fenomeen om het elektromateriaal in de kring te beschermen. Nochtans, als het plotseling tijdens normaal gebruik wordt overgehaald, is het noodzakelijk om te overwegen of de reizen van de overbelastingsbescherming toe te schrijven aan een groot aantal van het high-power elektromateriaal werken.

 

4. Andere oorzaken van overhalen, de draden in de kring zijn te dun, veroudert de isolatie, is de lijntemperatuur te hoog, is de stroomonderbrekerselectie te klein, wordt de elektromateriaalmacht niet aangepast met de stroomonderbreker, en de lijn. De lekkagebeschermers hebben vele redenen voor overhalen, en het oplossen van problemen is vrij ingewikkeld. In dergelijke situaties, is het best om en hersteld door een professionele elektricien worden hersteld en te blijven gebruiken nadat de fout wordt geëlimineerd.

 

De Pompco. van Fuanzhongzhi, Ltd

 

registreerde het handelsmerk „ZOZHI.“

 

Voeg toe: De Industriestreek van No.155shangcun Qinxiyang, Fuan-stad, Fujian, China

Tel.: Fax +86 0593 6532656: +86 0593 6531158

Mobiel: +86.137.0604.0131

E-mail: sales@zz-pump.com

Website: www.zz-pump.com

www.electricmotorwaterpump.com