• Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.
  Vadim Zabiiaka
  Zhongzhi doet werkelijk goed op het ontwerp en de productie van de producten. De ervaren ingenieurs onderhouden zeer aardig ons.
 • Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.
  Mr.Reubenkimwolo
  Goede kwaliteit, grote fabrikanten, zijn wij gelukkig met uw producten.
 • Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.
  Mr.Yılmaz Türkoğlu
  meer dan 3 zeer professionele jaar hebben samengewerkt. alle producten werken boete in onze types van materiaal. Dank u.
Contactpersoon : Semmy Wu
Telefoonnummer : 05936532656
WhatsApp : +008613706040131

De binnen Hydraulische Elektrische Motor 0.8KW 1.5KW 2.2KW 4KW 5.5KW 7.5KW van de Schacht Holle Schacht voor Hydraulisch Systeem

Plaats van herkomst China
Merknaam ZOZHI
Certificering ISO
Modelnummer hydraulische motor
Min. bestelaantal 10pcs
Prijs negotiated
Verpakking Details Ingepakt in kartons, vernisjegeval of houten geval.
Levertijd 25 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities T / T, L / C
Levering vermogen 10000pcs/month
Productdetails
Output 0.5kw 1.5kw 2.2kw 4kw 5.5kw 7.5kw Toepassing hydraulisch systeem
Voltage/Frequentie 220V 230/380V 60HZ Motorlager C&U (SKF voor Keus)
Efficiency IE1 IE2 IE3 Motorhuisvesting Aluminium
Beschermingsklasse IP54/IP55 Isolatieklasse F klasse
Productnaam Holle Schachtmotor
Hoog licht

holle schacht elektrische motor

,

holle schacht hydraulische motor

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De binnen Hydraulische Elektrische Motor 0.8KW 1.5KW 2.2KW 4KW 5.5KW 7.5KW van de Schacht Holle Schacht voor Hydraulisch Systeem

Holle Schachtmotor

Beschrijving

 

In-line de huisvestingsmotor van het schachtaluminium keurt een eenfasig/in drie stadia ontwerp goed. Het heeft horizontale en verticale structuren, die direct met overeenkomstige vinpompen, toestelpompen, smeringspompen, enz., zonder de behoefte aan de koppeling van de pompkoker kunnen worden aangepast. Het kan met de oliepomp nauw samenwerken om installatieruimte te verminderen.


De het machinaal bewerken oppervlakte van de motor heeft hoge precisie, gelijken met coaxiaal van de pomp, heeft goede concentriciteit, stabiele verrichting, onderhoud met geringe geluidssterkte, en geschikt.

 

 

Compact
De motortechnologie is uitstekende, compacte structuur, mooie verschijning, ontwerp.


veiliger
De oliepomp en de motor zijn uitgerust met een groef van het olieafvoerkanaal om de olie te verhinderen in de motor onder te dompelen, verzekerend de veiligheid van de motor en de gemakkelijkere demontage.


Met geringe geluidssterkte
De hydraulische motoren hebben striktere kwaliteitsvereisten, temperatuur met geringe geluidssterkte, lage stijging, en hogere efficiency.

 

efficiënt
Keur redelijke maatregelen, aantal goed rotorgroeven, ventilatorparameters, en voorwaartse winding om verliezen te verminderen en efficiency te verbeteren door 2% -8%

 

Meer vlote verrichting
De koppelingen, de pompsteunen, de typische vloer, en andere componenten worden verminderd, wordt de kwartlengte verkort, is de verrichting meer vlot, is het lawaai lager, en de vervanging van de oliepomp is geschikter.

holle schachtmotor

hydraulische motor

 

hydraulische motor

Toepassing

De hydraulische motoren worden wijd gebruikt in injectie het vormen machines, hydraulische persen, de voertuigindustrieën, schepen, bandmachines, het uitrekken zich machines, persmachines, rubber schuimende machines, CNC werktuigmachines, voedselmachines, de machines van de gasdistributie, vulcanisatiemachines, baksteen makend Machines, bouwmachines, plastic Machines, schoenmakenmachines, gietende Machines, Metallurgische Machines, mijnmachines, werktuigmachines om metaal te snijden, enz.

www.electricmotorwaterpump.com

Nota

 

1. Besteed aandacht aan de vlakke sleutel van de oliepomp tijdens installatie. De druk kan niet worden opgeheven, en de oliepomp is geneigd om de schacht te breken.


2. Ben zeker om de passende grootte van de de oliepomp en motor te bevestigen alvorens te kopen. Voor nadere informatie te raadplegen u gelieve


3. Als u voorzie welke oliepomp niet om kent aan te passen, gelieve de „schachtgrootte te meten,“ „binnendiameter,“ en „gatenafstand van een flens“ van uw motor? Wij zullen een geschikte die motor voor u op de grootte wordt gebaseerd vinden

 

hydraulische motor

hydraulische elektrische motor

 

Gegevens


hydraulische motor