• Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.
  Vadim Zabiiaka
  Zhongzhi doet werkelijk goed op het ontwerp en de productie van de producten. De ervaren ingenieurs onderhouden zeer aardig ons.
 • Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.
  Mr.Reubenkimwolo
  Goede kwaliteit, grote fabrikanten, zijn wij gelukkig met uw producten.
 • Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.
  Mr.Yılmaz Türkoğlu
  meer dan 3 zeer professionele jaar hebben samengewerkt. alle producten werken boete in onze types van materiaal. Dank u.
Contactpersoon : Semmy Wu
Telefoonnummer : 05936532656
Whatsapp : +8613706040131

Efficiënte holle asmotor met een asdiameter van 24 mm en een geluidsniveau van ≤ 60 dB

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam ZOZHI
Modelnummer HS112M2-4

Neem contact met mij op voor gratis monsters en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

skypen: sales10@aixton.com

Als u zich zorgen maakt, bieden wij 24 uur per dag online hulp.

x
Productdetails
Levensduur ≥10000h Isolatie klasse F
Nominale spanning 380 V diameter van de as 24mm
Koelmethode Ventilator het Koelen Beschermingsklasse IP55
Nominaal vermogen 0.55kw Geschatte Torsie 2.2N.m.
Hoog licht

Holle as elektromotor Lage geluid

,

24 mm diameter holle asmotor

,

380V Asynchrone Motor in drie stadia

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Onze Hollow Shaft Motor is een betrouwbare en efficiënte motor met een superieure prestatie.met een diameter van niet meer dan 20 mm,Deze motor is zeer efficiënt en levert een superieur koppel.Het holle schachtontwerp zorgt voor een grotere flexibiliteit bij de installatie en een eenvoudig onderhoudDeze motor is ook ontworpen met een laag profiel dat het mogelijk maakt om in krappe ruimtes te passen.Het robuuste ontwerp zorgt voor betrouwbare prestaties en duurzaamheid.

De holle motor zorgt voor een betrouwbare en efficiënte werking met een superieure prestatie.en een nominale frequentie van 50 Hz maken het geschikt voor een reeks toepassingenBovendien zorgt het aluminium legeringsmateriaal voor een robuuste constructie en duurzaamheid op lange termijn.Het holle schachtontwerp zorgt voor een grotere flexibiliteit bij de installatie en een eenvoudig onderhoudBovendien is het door zijn lage profiel ideaal voor toepassingen die een hoog vermogen en een hoog koppel vereisen, en zorgt het robuuste ontwerp voor betrouwbare prestaties en duurzaamheid.

Kenmerken:

 • Productnaam:Holle schachtmotor
 • Schachtdiameter:24 mm
 • Koelmethode:FAN-koeling
 • Beschermingsklasse:IP55
 • Nominale snelheid:1400 t/min
 • Motortype:Holle schachtmotor
 • Toepassing:Hoogdrukpomp, wasmachine

Technische parameters:

Aantekening Waarde
Schachtlengte 50 mm
Isolatie klasse F
Schachtdiameter 24 mm
Huismateriaal Aluminiumlegering
Levensduur ≥10000 uur
Koelmethode FAN-koeling
Nominale frequentie 50 Hz
Motortype Holle schachtmotor
Nominale snelheid 1400 t/min
Beschermingsklasse IP55

Toepassingen:

DeZOZHI HS112M2-4 Hollow Shaft Motoris een driefasige asynchrone motor die is ontworpen om een betrouwbare en efficiënte prestatie te bieden voor vele industriële toepassingen.een nominale frequentie van 50 HzDe motor is ideaal voor toepassingen zoals wasmachines onder druk, hogedrukpompen,en andere industriële toepassingen waarvoor een duurzame en betrouwbare motor nodig is.

De ZOZHI HS112M2-4 Hollow Shaft Motor is gebouwd met hoogwaardige componenten voor superieure prestaties en langdurige werking.en betrouwbare werking in zelfs de meest veeleisende industriële toepassingenDeze motor is ontworpen om veilig en efficiënt te werken in een breed scala aan temperaturen en omgevingen, waardoor deze ideaal is voor elke industriële toepassing.de motor heeft een holle as die gemakkelijk kan worden aangesloten op drukwasmachines en hogedrukpompen.

De ZOZHI HS112M2-4 Hollow Shaft Motor is de perfecte keuze voor elke industriële toepassing die een duurzame, betrouwbare en efficiënte motor vereist.Het is ontworpen om aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen te voldoen.Met zijn superieure prestaties, langdurige werking en een laag geluidsniveau, is het een zeer geschikt apparaat voor het wassen van wasmachines en hoge drukpompen.De ZOZHI HS112M2-4 Hollow Shaft Motor is de perfecte motor voor elke industriële toepassing.

Aanpassing:

ZOZHI Hollow Shaft Motor HS112M2-4
 • Merknaam:Zozi.
 • Modelnummer:HS112M2-4
 • Plaats van oorsprong:China
 • Levensduur:≥10000 uur
 • Geluidsniveau:≤ 60 dB
 • Nominale frequentie:50 Hz
 • Isolatie klasse:F
 • Motortype:Holle schachtmotor
 • Toepassing:Deze driefasige asynchrone holle motor is ideaal voor zware taken.

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service van holle asmotoren

Ons technische support team is toegewijd aan het leveren van superieure klantenservice en technische ondersteuning voor onze Hollow Shaft Motor producten.Wij zijn beschikbaar om alle vragen te beantwoorden die u over het product heeft en bieden nuttige tips voor het oplossen van problemen om uw tevredenheid te garanderenDaarnaast is onze klantenservice beschikbaar om u te helpen met eventuele productgerelateerde vragen.

We bieden ook uitgebreide reparatiediensten voor eventuele problemen die zich kunnen voordoen met uw holle motor.Onze reparatietechnici zijn ervaren in het diagnosticeren en repareren van een breed scala aan mechanische en elektrische problemenWij kunnen kosteneffectieve reparatieoplossingen leveren en u helpen uw product weer op gang te brengen en efficiënt te laten werken.

We bieden onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw holle motor in optimale staat blijft.Ons onderhoudspersoneel kan regelmatig inspecties en preventief onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw product goed en efficiënt werktOnze onderhoudsdiensten kunnen ook bijdragen tot de levensduur van het product.

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

De producten van de Hollow Shaft Motor worden verpakt in kartonnen dozen met inzetstukken van styrofoom voor extra bescherming en schokdemper.De doos zal worden gelabeld met het verzendadres en een lijst met inhoudDe motor zal worden ingepakt in bubbelfolie voor extra bescherming.De klant wordt op de hoogte gebracht van het trackingnummer zodra de zending is uitgevoerd.

Vragen:

 • V:Wat is de merknaam van de holle motor?
  A:De merknaam van de holle motor is ZOZHI.
 • V:Wat is het modelnummer van de holle motor?
  A:Het modelnummer van de holle asmotor is HS112M2-4.
 • V:Waar wordt de Hollow Shaft Motor gemaakt?
  A:De holle motor is gemaakt in China.
 • V:Is de holle motor voorzien van een bevestigingsplaat?
  A:Ja, de Hollow Shaft Motor bevat een bevestigingsplaat.
 • V:Heeft de Hollow Shaft Motor een ingebouwde rem?
  A:Ja, de holle motor heeft een ingebouwde rem.