• Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.
  Vadim Zabiiaka
  Zhongzhi doet werkelijk goed op het ontwerp en de productie van de producten. De ervaren ingenieurs onderhouden zeer aardig ons.
 • Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.
  Mr.Reubenkimwolo
  Goede kwaliteit, grote fabrikanten, zijn wij gelukkig met uw producten.
 • Fuan Zhongzhi Pump Co., Ltd.
  Mr.Yılmaz Türkoğlu
  meer dan 3 zeer professionele jaar hebben samengewerkt. alle producten werken boete in onze types van materiaal. Dank u.
Contactpersoon : Semmy Wu
Telefoonnummer : 05936532656
Whatsapp : +8613706040131

De enige Gemakkelijke Vervangstukken 1.0Mpa van de Gezichts Mechanische Verbinding voor CN UMS001 van de Waterpomp

Plaats van herkomst Fuan
Merknaam ZOZHI
Certificering CE, ISO9001
Modelnummer CN S001
Min. bestelaantal 10pcs
Prijs negotiated
Verpakking Details Ingepakt in kartons
Levertijd 25 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Levering vermogen 3000000pcs per maand

Neem contact met mij op voor gratis monsters en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

skypen: sales10@aixton.com

Als u zich zorgen maakt, bieden wij 24 uur per dag online hulp.

x
Productdetails
Grootte Standaardgrootte Productnaam Mechanische Verbinding
Eigenschap Rubberblaasbalgen Mechanische Verbinding Snelheid 20m/sec
ModelNumber CN UMS001 Toepassing waterpompen
Druk 1.0mpa Materieel type SIC/OPGENOMEN TC
Het werk Temperaturen -20~180℃
Hoog licht

de delen van de alternatorgenerator

,

de delen van de waterpomp

Laat een bericht achter
Productomschrijving

1.0Mpa de Verbinding van de pompschacht, de Enige Gemakkelijke Vervangstukken van de Gezichts Mechanische Verbinding voor CN UMS001 van de Waterpomp

Mechanische Verbinding


De O-ringen zijn één van de het vaakst gebruikte producten in het verzegelen toepassingen. De O-ringen zijn vrij goedkoop en betrouwbaar. De toepassingen strekken zich van de koppelingen van de tuinslang uit aan kritieke ruimtevaart of chemische installatieplichten.
De O-ringen komen in vele stijlen en vormen. Het vereiste materiaal hangt van temperatuur, druk, chemisch product, en andere milieufactoren af. De materialen zoals EPDM, Nitril, buna-N, Viton, FFKM zijn de gemeenschappelijkste materialen die wij leveren

Ontwerpeigenschappen

Bracht het intern opgezette, enige gezicht, de enige lente, structuur uit zijn evenwicht en gedreven door schroeven en klauwtransmissie, om het even welke omwentelingsrichting, hoge torsieaandrijving en heeft de schachtbeweging toegestaan.

Van de stijl " SA“, „SE“ zetel de ring kan als het koppelen ring van deze roterende eenheid worden gebruikt

Materialen (aan DIN24960)

Roterende Ring: U12, U22, Q2, Q22
Stationaire Ring: B, U12, U22, U1, Q2, Q22
Hulpverbinding: P, V, T1
De lente en Andere Delen: F, G

Werkende grenzen

Temperatuur:

-20~180℃ (Rubbero-ring)
-40~230℃ (PTFE-v-Verpakking)

Druk:

0~1.0Mpa

Snelheden:

≤20 m/sec

Toepassingen

Gebruikt in elk van roterend materiaal, pompen, om de industrieën zoals papierfabricage aan te passen, suiker-maakt de industrie, water, en rioleringswater.
Middel
Het stevige middel van de korrels middelgrote, hoge viscositeit, en andere zwakke corrosieve vloeistof


Grootteinformatie
mechanische verbinding

Installatievoorzorgsmaatregelen


1. De assemblage moet schoon en vlot zijn. De delen van mechanische verbindingen, verwante machines en materiaaldelen, hulpmiddelen, smeerolie (vet), vegen materialen (katoenen garen, witte doek, zijde, enz.) af moeten zeer schoon zijn. Het verzegelende eindgezicht van de dynamische en statische ring zou met witte zijde of zacht gaas moeten worden afgeveegd.


2. Het in orde maken en het afkanten van afkantingen, schachten, verzegelde eindkappen, enz. zullen regelmatig worden in orde gemaakt, en de relevante hoeken van de schacht en eindkappen zullen worden geschuurd en worden opgepoetst.


3. Tijdens installatie, pas turbineolie of l0-olie op de bewegende ring en statische ring (vooral op het bloed van het verbindingseind), hulpzegelring, schacht, en eindglb toe om wrijving te verminderen, om de verbinding van de statische ring niet zo zo te beschadigen. Beëindig gezichten en hulpverbindingen.


4. Assembleer de hulp verzegelende ring.
1) De rubber hulpverbindingen kunnen niet met benzine of kerosine worden doorweekt en worden gewassen vermijden het zwellen en misvorming en het voorbarige verouderen.
2) Nadat de O-ring bij de bewegende ringsassemblage of de statische ringsassemblage wordt geïnstalleerd, zou het logisch moeten zijn om het worden verdraaid te verhinderen, zodat de braam in de dwarsdoorsnede is wanneer het vrij is. De O-ringen die op de braam lichtjes ruw zijn kunnen worden gebruikt als het braamsegment 45o is. Nochtans, zou de zorg in de positie van de bramen moeten worden genomen. Wanneer het duwen van de component, glijden één partij van de O-ring en de verbinding (klier of verbindingsholte) met betrekking tot elkaar. De braam aan de kant zou achter de het glijden richting moeten zijn. Anders, zal de braam zijn verschenen en worden verzegeld. In positie, beïnvloedt het het het verzegelen effect.
3) Wanneer het duwen van de assemblage, verhinder de O-ring worden beschadigd. De hoofdformulieren van schade zijn daling, inkeping, buil, krul en draai.


5. Pas het mechanische bedrag van de verbindingscompressie volgens de technische vereisten aan. Voor de waarde, verwijs naar het producthandboek. Anders, is de hoeveelheid compressie te groot, wat de specifieke druk op het eindgezicht verhoogt en de slijtage van het eindgezicht versnelt; als het te klein is, is de specifieke druk op het eindgezicht van de bewegende ring en de dichte ring ontoereikend, en de verbinding ontbreekt.
6. De statische ringsassemblage zou in de klier (of verzegelde holte) moeten worden geïnstalleerd gebruikend een pers of een boringsmachine. In geen geval indien mechanisch delen of componenten verzegelen wordt beïnvloed. De gedrukte oppervlakte zou met schone document of doek moeten worden behandeld vermijden schadelijk het verzegelde eind.


7. Na het assembleren van de bewegende ring of de statische ringsassemblage, druk met de hand de compensatiering aan controle of het op zijn plaats geïnstalleerd is en of het flexibel is; elastische splitring (in sommige mechanische verbindingen, plaatst de elastische splitring axiaal de compensatiering) het Betrouwbare plaatsen.


8. Controle of perpendicularity tussen het verzegelde eind en de as van de schacht (of schachtkoker) aan de vereisten voldoet.


9. Het anti-rotation speldlood van de statische ringscomponent moet nauwkeurig zijn. Wanneer het duwen van de statische ringscomponent, moet de speldgroef van de component op de speld worden gericht. Na op zijn plaats het duwen, wordt de afstand van de eindoppervlakte van de component aan één eind van de verzegelde holte bepaald om te bepalen of het op zijn plaats is.


10. Wanneer het aanhalen van eindglb door de bouten, de gebruiks zelfs kracht, de symmetrie, en de zorg aan te halen. Haal meerdere keren het aan. Haal het niet aan in één keer vermijden afschuinend of zelfs verpletterend de statische ring.


11. Nadat de bewegende ring wordt geïnstalleerd, moet men ervoor zorgen dat het zich axiaal op de schacht kan buigzaam bewegen (druk de lente met de bewegende ring en dan de de lenterug vrij).

Meer Producten

DE VERBINDING VAN DE WATERpomp MECHNICAL VERBINDING De enige Gemakkelijke Vervangstukken 1.0Mpa van de Gezichts Mechanische Verbinding voor CN UMS001 van de Waterpomp 3 MECHNICAL VERBINDING
MECHNICAL VERBINDING MECHNICAL VERBINDING MECHNICAL VERBINDING BIA MECHNICAL VERBINDING M7N
De enige Gemakkelijke Vervangstukken 1.0Mpa van de Gezichts Mechanische Verbinding voor CN UMS001 van de Waterpomp 9 M1K De enige Gemakkelijke Vervangstukken 1.0Mpa van de Gezichts Mechanische Verbinding voor CN UMS001 van de Waterpomp 11 De enige Gemakkelijke Vervangstukken 1.0Mpa van de Gezichts Mechanische Verbinding voor CN UMS001 van de Waterpomp 12


gemakkelijke vervangstukken

elektrische motor

waterpomp
De enige Gemakkelijke Vervangstukken 1.0Mpa van de Gezichts Mechanische Verbinding voor CN UMS001 van de Waterpomp 16
Mechanische Verbinding

Waarborg:
Waarborg één jaar van verscheept aan boord van datum. Tijdens de waarborgperiode, zal ons bedrijf vrije gemakkelijk-beschadigde die vervangstukken voor problemen verstrekken door onze kwaliteit van productie of grondstof, behalve de beschadigbare die vervangstukken worden veroorzaakt door de onjuiste kunstmatige verrichting van de klant worden veroorzaakt. Bovendien na afloop, verstrekt ons bedrijf kostenvervangstukken voor onderhoud.

Onze dienst:
1. Direct fabrieksverkoop
2. Snelle reactie op 2-8hours, respons over 92%
het 3. 24 urentelefoongesprek is beschikbaar, voelt vrij om ons te contacteren.
4. Alle die goederen door ons worden geproduceerd, verlenen wij one-stop diensten van het ontwerpen, drukkend aan verwerking. De klanten kunnen het ontwerp volgens uw verzoek verstrekken en steekproef die, ook kunnen wij adviseren hoe te om de producten volgens de richtprijzen van klanten te maken maken.

FAQ:
1. Q: Wat is MOQ?
A: Wij keuren één stuk goed.
2. Q: Bent u een fabriek of een handelsmaatschappij?
A: Wij zijn een fabrikant.
3. Q: Kunt u het gebruiken van ons embleem goedkeuren?
A: Ja, kunnen wij OEM voor u doen.
4. Q: Wat is de garantieperiode?
A: 1 jaar.
5. Q: Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
A: De storting van T/T. 30% en 70% tegen BL kopiëren of 100% LC bij gezicht.